Nyhetsbrev 5 - 2020

    Arrangementer

    Samarbeidsavtale undertegnet med svensk søsterorganisasjon

    Ikke gå glipp av vårt nyhetsbrev

    • Har du endret epostadresse som følge av fylkessammenslåing eller andre grunner?Registrer din nye adresse for å fortsette å motta vårt nyhetsbrev.

    Diverse nyheter

    Språk i Europa

    • ECML om språk i Europa
      I en erklæring fra Det europeiske språksenteret (ECML) kan du lese hva de tenker om språk i fremtidens Europa: "Språkopplæring av god kvalitet for et demokratisk og fredelig Europa: ECMLs ni hjørnesteiner"
    • Det europeiske språksenteret har utviklet nye ressurser i forbindelse med Den europeiske språkdagen 26. september. Bli med den hemmelig agenten på en språkutfordring! - en morsom app kommer også snart

    Ressurser til undervisningen

    • Fagfornyelsen i kinesisk på NDLA
      NDLA supplerer med nye ressurser og oppdaterer i tråd med LK20. NDLA deler noen smakebiter.
    • Ortholud
      Jeux et exercices en ligne, apprendre le français en s'amusant
    • Russisk i verden
      Har dere russisk som alternativ på din skole? Ønsker du hjelpe elevene å velge russisk som fremmedspråk? Bruk vår brosjyre "Russisk i verden". Denne kan lastes ned gratis!
    • Sett skolen i bevegelse
      Danske elever i grunnopplæringen har lovfestet rett til 45 minutters bevegelse i løpet av en skoledag (ut over kroppsøving). I den forbindelse tilbyr Dansk Skoleidræt ressursen Sæt Skolen i Bevægelse med tips til elevaktiviserende øvelser for ulike fag. Deres nyeste ressurs er «Verdensmål i bevægelse» og inneholder ulike moduler for elevaktiviserende arbeid med emner som kan relateres til det tverrfaglige temaet bærekraftig utvikling.

     

      Publisert 27. aug. 2020 13:26 - Sist endret 18. jan. 2022 13:42