… og så er vi tilbake igjen på hjemmekontor

Noen tips for en ny runde med hjemmekontor

Samtidig som jeg prøver best mulig å innstille meg på situasjonen jobbmessig, gjør høgskolen sitt. På nettsidene, finnes det -foruten all nødvendig informasjon om Corona tiltakene- en del praktiske tips og tilbud til hjemmekontor (se her). Jeg har lyst til å anbefale tre:

1: Siden mange av oss ansatte jobber hjemmefra fins det en egen nettside som tar seg av «Hjemmekontor - egenomsorg og ergonomi i ny arbeidshverdag (se her). Høgskolens HMS kontakt Ruth Åsa har sammenstilt en rekke råd som skal hjelpe til med å gjøre arbeidshverdagen vår enklere. Blant annet tipser hun om et blogginnlegg fra LU med praktiske øvelser til hjemmebruk (se her).

2: Nylig tilbød høgskolen i samarbeid med Stamina Helse det nettbaserte kurset «nakke- og skulderskole». Kursets første Zoom møter var morsomme og lærerike pauser fra hjemmekontorhverdagen og det er fortsatt mulig å melde seg på, hvis det er flere som er nysgjerrige. (Informasjon og påmelding her). 
I tillegg har vi fått en gave fra Stamina Helse i form av videoer med enda mer øvelser (se her).

3: Til slutt noe som jeg oppdaget nylig (bedre sent enn aldri): Det er mulig å låne utstyr fra kontoret for å minimere den ergonomiske belastningen ved hjemmekontor… (se her).  

Og dermed ønsker jeg alle god helg & god hjemmekontor! 😊

Av Julia Erol
Publisert 13. nov. 2020 07:17 - Sist endret 24. mars 2023 12:19
Legg til kommentar

Logg inn for å kommentere

Ikke UiO- eller Feide-bruker?
Opprett en WebID-bruker for å kommentere

 

Om bloggen

Praktisk for forskere. 

Informasjon fra Forskningsenheten.