Studiestart 2024 - Åpningsdag i Fredrikstad

Velkommen til offisiell åpning av studieåret 2024 for alle nye studenter i Fredrikstad. Dette er dagen du møter dine medstudenter og faglærere for første gang.

Tidligere studenter forteller at åpningsdagen er dagen da de knytter vennskap som varer livet ut. Vi kan love deg inspirerende taler, bra musikk, noe å bite i og god stemning.

Program for åpningsdagen i Fredrikstad

Tid

Innhold

11:30 Gå sammen til åpningsseremoni fra campus Fredrikstad
Ønsker du å gå sammen med noen til Blå Grotte, blir det felles avgang fra både fra studentparkeringen ved starten av undergangen og utenfor hovedinngangen på campus 11:30. Se etter verter med gul vest.
12:00-12:45 Åpningsseremoni på Kulturhuset Blå Grotte i Fredrikstad
Åpningsseremonien holdes i flotte lokaler midt i sentrum. Fra scenen vil du bli ønsket velkommen til høgskolen, byen og til studentlivet her hos oss. Rektor og studentleder gjester scenen og holder sine taler til deg og dine medstudenter. Det blir også musikalsk underholdning.
12:45-13:15

Gå tilbake til campus
Det er en fin liten spasertur på ca. 15 minutter tilbake til campus. Da har man muligheten til å bli litt kjent med både byen og medstudenter.

13:30-14:00 Bevertning
Vi sørger for litt påfyll av energi og serverer enkel lunsj til alle nye studenter. Vi har gluten, vegansk og laktosefri alternativer.
14:00-16:00 Møte med ditt studieprogram med oppmøteregistrering
Nå skal du bli litt bedre kjent med både studieprogrammet ditt, faglærere og de du skal studere sammen med. I tillegg blir det oppmøteregistrering.
 

Husk å sjekke timeplanen for ditt studieprogram for mer detaljert informasjon.

Vi gleder oss til å se deg på åpningsdagen! 

Publisert 25. apr. 2024 15:16 - Sist endret 26. juni 2024 09:31