Studieplan for Engelsk, påbyggingsstudium (30 studiepoeng) (Høst 2006)

Fakta om programmet

Studiepoeng:
30
Studiets varighet:
½ år
Undervisningsspråk:
Engelsk
Studiested:
Høgskolen i Østfold

Oppbygging og gjennomføring

Studiets oppbygging og innhold


Det undervises i følgende hovedemner:
SFE20406 Engelsk språk: Tekstanalyse (10 stp)
SFE20506 Britisk drama og samfunn etter 2. verdenskrig (10 stp)
SFE20603 Amerikansk pluralisme i det 20. århundre (10 stp)

Emnetilbudene innenfor hvert område vil variere, avhengig av de lærerkrefter som høgskolen til enhver tid rår over. Undervisningen er ikke obligatorisk, men det er en stor fordel å følge den regelmessig og delta aktivt.

Emnebeskrivelser (pdf)

Organisering og læringsformer


All undervising foregår på engelsk, både i forelesninger og seminarer. Seminar- og gruppeundervisning krever at studentene deltar aktivt. Det gis obligatoriske skriftlige arbeidsoppgaver i alle emner. Det vil også bli brukt IKT i noen emner. Arbeids- og undervisningsformer er i tråd med Kvalitetsreformen og studentene vil få individuell oppfølging. Vi legger opp til at studentene danner kollokvier for å følge opp undervisningen og ikke minst for å videreutvikle den muntlige språkferdigheten.

Gjennom prosjektoppgaver, gruppearbeid og innleveringer blir studentene stimulert til aktivt å søke etter fagstoff og empiriske data både i bibliotek og på Internett. Høgskolens bibliotek bidrar til studentenes informasjonskompetanse, det vil si evnen til å søke etter, finne, evaluere og bruke relevant faglig informasjon. I tillegg til personlig service, får studentene biblioteksundervisning. De skal kunne søke i elementære informasjonskilder, gjøre seg kjent med sentrale informasjonskilder innenfor eget fag og kunne vurdere kvaliteten på informasjonen.

Vurdering


Både eksamen, hjemmeoppgaver, mappevurdering og muntlige presentasjoner blir brukt som vurderingsgrunnlag, avhengig av emne (se også de enkelte emnebeskrivelser). Alle former for vurdering besvares på engelsk. Det benyttes en karakterskala med fem trinn fra A til E for bestått og F for ikke bestått.

Det vises også til HiØs forskrifter og reglementer for eksamen og til avdelingens 'Utfyllende retningslinjer for innleveringer (arbeidskrav og del av mappe), samt klage og ny og utsatt eksamen hvor dette inngår i emnet'.

Litteratur


(se de enkelte emnebeskrivelsene)

Studieplanen er godkjent og revidert

Studieplanen er godkjent

Eva L. Björk

Studieprogramansvarlig

Fakultet for lærerutdanninger og språk

Studiemodell

Sist hentet fra Felles Studentsystem (FS) 30. juni 2024 03:18:03