24

Publisert 23. jan. 2019 23:00

I likhet med meg har nok mange av dere også opplevd at karriereveiene noen ganger tar uante eller utilsiktede retninger. En ting er derimot ganske sikkert, blogger kommer jeg nok ikke til å bli. I hvert fall ikke en slik blogger som holder så høy aktivitet at det generer en solid inntekt. For på tross av gode intensjoner innser jeg jo at avstanden mellom innleggene tyder på at visst gap mellom intensjon og praksis. Bloggere, også kjent som influensere, defineres som «enkeltpersoner som ytrer seg offentlig i ulike kanaler for å påvirke holdninger og handlinger». Derfor skal nettopp dette innlegget sette fokus på holdninger og handlinger, om hvordan vi samhandler med hverandre.

Rektoratet ved Høgskolen i Østfold

Om bloggen

Rektoratets blogg er en felles blogg for synspunkter, refleksjoner og orienteringer fra rektor Lars-Petter Jelsness-Jørgensen, prorektor for utdanning  Annette Veberg Dahl og prorektor for forskning og formidling Kristi Cecilie Grønvold Bache.

Målet med bloggen er å bidra til økt åpenhet og dialog med ansatte og studenter ved Høgskolen i Østfold, samt samfunnet forøvrig.

Lars-Petter