Bli med på reisevaneundersøkelsen og vær med i trekningen av flotte premier!

Vi skal i gang med å reise grønnere til og fra høgskolen. For å kartlegge våre holdninger, behov og utfordringer, ønsker vi gjerne at du deltar i reisevaneundersøkelsen om dette.

Bildet viser syklist som passerer utenfor høgskolens campus i Halden.

Hvordan reiser du vanligvis til og fra jobb og studier på HiØ - og hvordan ønsker du å reise om det var tilrettelagt i form av grønne tiltak. Det kan du svare på i reisevaneundersøkelsen som pågår de neste ukene. (Illustrasjonsbilde: HiØ)

HjemJobbHjem er en grønn mobilitetsordning for bedrifter i Nedre Glomma-regionen, men for HiØ vil dette gjelde både studiested Fredrikstad og studiested Halden. Målet er å få flere studenter og ansatte til å gå, sykle eller reise kollektivt til og fra jobb. For å komme skikkelig i gang er det behov for å vite mer om hvordan vi faktisk reiser mellom hjem og arbeid/høgskole. Derfor får alle studenter og ansatte nå en forespørsel om å delta i en reisevaneundersøkelse. Undersøkelsen er utformet av INSPIRIA Science Center, som arbeider med samfunnsoppdrag innenfor grønn mobilitet.
Mer om HjemJobbHjem ved HiØ

Du kan delta i undersøkelsen ved å klikke på lenken i mailen du mottar på din ansatt- eller student-epost. Alternativt kan du gå inn på undersøkelsen ved  scanne QR-koden som står på infoplakater som henger på begge campus.

Anslått tidsbruk er 10 minutter og undersøkelsen er anonym. Etter at du har svart sendes du videre til en annen landingsside hvor du kan registrere deg for å være med i trekningen av 10 gavekort á 500,- hos sportsbutikk. 

Undersøkelsen er åpen for svar fra 23.mai til begynnelsen av juni. Vinnerne av gavekortene trekkes så fort undersøkelsen er avsluttet. 

Sammen skaper vi endring – og en bedre fremtid for folk i Østfold.
Velkommen til å delta i reisevaneundersøkelsen som en del av HjemJobbHjem-satsingen!

Av Ann-Kristin Johansen
Publisert 23. mai 2022 10:46 - Sist endret 3. juni 2022 10:36