Er du 60+ og har lyst til å teste formen din? (FULLBOOKET)

Aktive eldre lever lengre så hvorfor ikke teste energiomsetningen din under moderat fysisk arbeid?
Arrangementet er nå fullbooket og har venteliste. 

Bildet viser de to testansvarlige foran tredemølle på høgskolens testlab.

I anledning Forskningsdagene kan du teste formen din helt gratis hos Birgitte Nordahl Husebye og Ole Sveen på Idrettsmedisinsk testlaboratorium den 27. september. 

ARRANGEMENTET ER FULLBOOOKET!
Energi er tema for årets forskningsdager, en nasjonal festival med mange spennende arrangementer.

I forbindelse med dette arrangerer vi åpen testdag for ulike aldersgrupper ved Idrettsmedisinsk testlaboratorium (IMTL) på høgskolens campus i Fredrikstad

For deg i aldersgruppa 60+ betyr dette testing av energiforbruket ditt når du går fra hvile til arbeid. Testen utføres på tredemølle med god veiledning fra våre flinke fagansatte. 

Testdeltakere må være friske og tåle moderat belastning.

Testingen tar cirka 20 minutter og er helt gratis! 

Merk at vi har et begrenset antall tester så her er det førstemann til tredemølla så husk å booke tid på forhånd. Testingen foregår i tidsrommet 0930-1500. 

NB! På grunn av stor respons har vi utvidet testingen denne dagen. Per nå er det nesten fulltegnet og kun noen ledige plasser igjen for testing klokken 1430. 

Booking gjøres direkte på mail til annkristin.johansen@hiof.no eller på
mobil 90 11 55 44. 

Ønsker du ikke å testes, men kun ta en prat med oss om fysisk aktivitet, form, få noen nyttige treningstips  - eller bare se litt av hva vi driver med på den moderne testlaben vår, så er du selvsagt også hjertelig velkommen til oss denne dagen!

Det blir også anledning til å få vite mer om forskning som foregår ved IMTL. I anledning dagen vil postere fra flere spennende treningstudier være tilgjengelige for publikum. 

Publisert 8. sep. 2023 11:21 - Sist endret 25. sep. 2023 14:26