Webinar om nettundervisning og hvordan lage nettbaserte undervisningsopplegg

Du inviteres herved til å delta på webinar om nettundervisning og hvordan lage nettkurs eller nettbaserte undervisningsopplegg. På webinaret vil det bli presentert resultater fra prosjektet «Nettstudium om å lage nettstudier – teori og praksis», også kalt MOOC om MOOC.

Bildet viser en person som jobber foran pc

MOOC om MOOC er et DIKU/HK-Dir-støttet prosjekt som gikk fra 2020 til 2022, og ble gjennomført ved Høgskolen i Østfold. Prosjektet hadde som mål å lage og gjennomføre et nettbasert studium i hvordan studenter kunne lære å lage nettkurs og/eller nettbaserte undervisningsopplegg, og bruke det i egen undervisningspraksis.

Nettstudiet ble kalt for Nettpedagogikk og fleksibel opplæring, og besto av to emner. I det første emnet, "Nettpedagogikk og nettundervisning", lærte studenten nødvendige kunnskaper og ferdigheter for å kunne designe nettbaserte undervisningsopplegg og undervise på nett. I det andre emnet, «Praktisk produksjon av nettkurs og fleksible undervisningsopplegg», skulle studenten anvende teorien for å lage et eget nettkurs og/eller nettbasert undervisningsopplegg, undervisningsopplegg de kunne bruke i egen undervisningspraksis. På denne måten gjennomførte studenten et relevant undervisningsopplegg som integrerte teori og praksis om hvordan lage fleksible undervisningsopplegg.

Webinaret vil presentere resultater fra utviklingen og gjennomføringen av MOOC om MOOC. Halvdan Haugsbakken og Magnus Nohr vil presentere, samt at det legges opp til spørsmål og diskusjon.

Webinaret vil foregå på Zoom.

Velkommen!

Publisert 19. okt. 2022 10:09 - Sist endret 19. okt. 2022 10:09