Workshop om kunstig intelligens (KI) i skolen

Lyst til å lære mer om KI og hvordan det kan brukes i skole og utdanning? Da bør du melde deg på workshop om kunstig intelligens i skolen, som arrangeres av DLV (Digitalt læringsverksted). Dette er en fin mulighet til å få innsikt i et spennende og aktuelt tema som påvirker nåtidens og fremtidens lærere og elever. 

Kunstig intelligens (KI) er teknologi som gjør det mulig for maskiner å utføre oppgaver som krever intelligens, som å forstå språk, gjenkjenne bilder, løse problemer og lære av erfaring. KI har mange potensielle bruksområder i utdanning, som å støtte læring, vurdering, tilpasning, feedback, analyse og innovasjon. 

På workshopen vil du få en innføring i ulike verktøy som du selv kan bruke i din hverdag samt hvordan det kan brukes i skolen. Du vil også få mulighet til å delta i diskusjoner og aktiviteter som vil gi deg praktisk erfaring med KI-verktøy og pedagogiske metoder. 

Workshopen ledes av Jon Erik Liebermann.

Workshopen er gratis og åpen for alle, både lærerstudenter, fagansatte ved LUSP og andre som jobber i skolen - MEN du må melde deg på!

Grip sjansen til å lære mer om kunstig intelligens i utdanning. Meld deg på i dag via nettskjemaet under.

PS: En ny workshop om KI arrangeres 18. oktober. Da vil Jon Erik ha fokus på KI og Microsofts Teams. Du finner påmelding under "Arrangementer" på nettsiden vår.

 

 

Emneord: KI, kunstig intelligens, dlv, lærerutdanning, profesjonsfaglig digital kompetanse
Publisert 30. aug. 2023 12:06 - Sist endret 30. aug. 2023 12:21