Hvordan produsere podkast?

Har du et arbeidskrav som kan besvares som podkast? Ønsker du å utvide den digitale ressursbanken din til bruk i praksis eller studier? Eller har du kanskje en liten podkast-spire inni deg? Da bør du ta turen innom denne workshopen! Hovedmålgruppa er lærerstudenter, men økta er åpen for faglærere/ lærere i skolen også.

Foto: Jason Rosewell på Unsplash

Vår eminente studentassistent og 5.års lærerstudent, Elise G. Lien, mener at podkast er noe som har kommet for å bli, både i skole og utdanning. Hun vil derfor invitere til workshop på DLV om temaet.

Det finnes mange gode skolepodkaster der ute, som man kan lytte til, men podkast er også noe du kan produsere selv - eller lære elevene dine å produsere. Kanskje kan du levere pod som arbeidskrav eller lage læringsinnhold som kan brukes i skolen? Eller kanskje du, rett og slett, har en podkast-spire i magen og har lyst til å dele innhold med det ganske land!

Uansett, hvis du ønsker å få bedre kjennskap til hvordan du kan lage og bruk av pod, bør du komme på DLV 11.oktober!

På denne workshopen vil du få muligheten til å prøve ut et ordentlig podkaststudio, lære om hvordan det fungerer, samt for- og etterarbeid. Vi kommer også til å diskutere podkastenes ulike bruksområder, og ulike redskaper man kan ta i bruk hjemme eller på skolen.

Meld deg på via nettskjemaet under.

PS: Hvis du er nysgjerrig på hvordan Elise "høres ut" som podder, så kan du gjerne lytte til denne episoden av podkastserien "Heimat - Adventures in Austria" som hun lagde i forbindelse med at hun var utvekslingsstudent.

Arrangør

Digitalt læringsverksted (DLV)
Emneord: dlv, podkast, podcast, workshop, pfdk
Publisert 6. sep. 2023 13:12 - Sist endret 6. sep. 2023 13:57