Vinneren av fotokonkurransen er kåret!

Vi gratulerer Fahad Faisal Said med det morsomme blinkskuddet. Fahad er avgangsstudent på Master in Applied Computer Science på Avdeling for informasjonsteknologi og har også gjort en flott innsats for høgskolen og studentmiljøet, bl.a. som studentleder.

Fahad Faisal Said, IT-student HiØ.
Foto: Fahad Faisal Said

Fotojuryen vurderer vinnerbildet som fint og originalt komponert, med stilig lys og solid porsjon humor. Bildet viser også at man etter studietiden kan sitte igjen med gode «fysiske» minner som i dette tilfellet er produktene som er laget i tilknytning til bachelor- og masteroppgaven. Produktene forteller historien om Fahads personlige utvikling, mestring og samarbeid med medstudenter i studietiden.

Fahad sin bildehistorie: «Jeg har tatt vare på to prosjekter som symboliserer det fine med IT, og det er at om man har engasjementet, så går det an å skape mye godt, særlig i teknologi. Det ene jeg har tatt vare på er et trådløst digitalt dørskilt, som jeg fikk være med å lage på bacheloroppgaven. Det andre er en interaktiv møteorganisator som jeg fikk lage gjennom masterstudiet. Før jeg kom inn på bacheloren, så jeg aldri for meg at jeg var i stand til å lage noe som helst, og nå har jeg sterk kompetanse innenfor produktutvikling. Det beste med prosjektene var samarbeidet jeg hadde med mine medstudenter, som jeg har vært så heldig å ha studert med.»

Den flotte premien AirPods Pro kan hentes ut på servicetorget på studiested Halden innen 2. juli.

Vi takker for innsendte bidrag og ønsker dere alle lykke til med videre studier eller jobb!


 

Publisert 17. juni 2021 19:46 - Sist endret 17. juni 2021 19:46