Interaktivt Isometrisk kart over Lab Fasilitetene på campus i Halden

BO23-F58

De fire prosjektdeltakerne Sivert Østgård, Maiken Fridén Persen, Hanna Elisabeth Berg Johansen og Paige Traviata Andersen står på rekke.

Fra venstre: Sivert Østgård, Maiken Fridén Persen, Hanna Elisabeth Berg Johansen og Paige Traviata Andersen.

Om prosjektet

Per i dag finnes det ikke en detaljert oversikt eller representasjon over de ulike laboratoriene i IT avdelingen. Det kan være vanskelig å navigere seg rundt på avdelingen dersom man ikke er kjent, noe som kan føre til at laboratoriene blir mindre synlig. Makerspace ønsker derfor å kunne gi besøkende, inkludert studenter, muligheten til å enkelt finne veien til laboratoriene, samt kunne se hvilket utstyr som tilbys og hvilke muligheter de har, ved å utvikle et interaktivt kart over IT avdelingen. Siden Makerspace er opptatt av teknologisk eksperimentering, ønsker de at fremvisningen av laboratoriene skal ta i bruk moderne teknologier, og utformes som et type spill som gjør utforskingen og fremvisningene mer gøy. Gruppen har blitt gitt relativt frie tøyler for hvordan utviklingen skal gjøres og hvilke teknologier som skal brukes.

Bilder:

  1. 3D modellert kart av inngangspartiet og lab fasiliteter, Campus Halden.
  2. I dette spillet kan du samhandle med objekter for å få frem informasjon om objektene.

Prosjektdeltakere

Sivert Østgård
Maiken Fridén Persen
Hanna Elisabeth Berg Johansen
Paige Traviata Andersen

Om oppdragsgiveren

Oppdragsgiver: Høgskolen i Østfold(HiØ), Makerspace, Halden, representert av Morgan Waage.

Høgskolen i Østfold er en høgskole som tilbyr over 100 studier. De har to campuser, et i Fredrikstad og et i Halden. Makerspace finnes på campus Halden i D-bygget.
Navnet Makerspace er opprettet av HiØ og er et fabrikkering laboratorium som er en del av en internasjonal workshop kalt Fab Lab. Fabrikkeringslaboratoriene brukes til å lære, lage og utvikle produkter, og til teknologisk eksperimentering. Laboratoriene har det som trengs for å lage nesten alt.
Makerspace er åpent for alle som er interesserte i det som tilbys og har en tilknytning til høgskolen, men hovedmålgruppen er studenter. Det blir også brukt i sosiale sammenhenger, hvor studenter ofte samles, deler idéer og arbeider sammen.

Veileder

Vikash Katta

Publisert 26. apr. 2023 07:46 - Sist endret 24. mai 2023 13:41