Lidenskap for teknologi og kommunikasjon

Fredrik Bjørnerud studerer Bachelorstudium i internasjonal kommunikasjon på Høgskolen i Østfold. Han har alltid hatt en lidenskap for teknologi og kommunikasjon, noe som har ført han til spennende muligheter både akademisk og profesjonelt. Han er nå på oppløpssiden av sine bachelorstudier og er allerede klar for en ny og spennende arbeidshverdag hos Garmin.

Bildet viser Fredrik Bjørnerud, student i internasjonal kommunikasjon ved HiØ

Foto: Privat

Hvorfor valgte du å studere Bachelorstudium i internasjonal kommunikasjon ved Høgskolen i Østfold?

– Valget om å studere Bachelorstudium i internasjonal kommunikasjon ved Høgskolen i Østfold kom naturlig for meg, da jeg alltid har vært interessert i hvordan kommunikasjon fungerer på tvers av kulturer og grenser. Studietilbudet ved Høgskolen i Østfold virket spesielt tiltalende på grunn av dets brede faglige spekter og fokus på praktiske ferdigheter, som er relevante i dagens globale arbeidsmarked.

Bachelorgraden i internasjonal kommunikasjon gir meg en unik kombinasjon av teoretisk innsikt og praktiske ferdigheter som er høyt verdsatt i arbeidsmarkedet.

Fredrik Bjørnerud, student i internasjonal kommunikasjon ved Høgskolen i Østfold

Hvordan vil du beskrive bachelorstudiet i internasjonal kommunikasjon?

– Bachelorstudiet i internasjonal kommunikasjon er både utfordrende og givende. Det gir en solid teoretisk bakgrunn kombinert med praktiske prosjekter som forbereder oss godt til arbeidslivet. Personlig har jeg hatt glede av å delta i spennende utvekslingsprogrammer og ulike prosjekter som har utvidet min forståelse av kommunikasjon i et internasjonalt perspektiv. En av de største fordelene er muligheten til å knytte kontakter og nettverk med både medstudenter og fagfolk fra ulike bransjer.

På hvilken måte tenker du at bachelorgraden vil være verdifull i din yrkespraksis?

– Bachelorgraden i internasjonal kommunikasjon gir meg en unik kombinasjon av teoretisk innsikt og praktiske ferdigheter som er høyt verdsatt i arbeidsmarkedet. Jeg har lært å analysere og forstå komplekse kommunikasjonsprosesser, noe som er essensielt i enhver jobb som krever interkulturell forståelse og effektiv formidling. Disse ferdighetene vil være uvurderlige i min nye rolle hos Garmin, hvor jeg skal jobbe med Garmin-produkter på det norske markedet. 

Hva liker du best med studiet?

– Det jeg liker best med studiet er den dynamiske undervisningsmetoden som kombinerer teori og praksis på en effektiv måte. Foreleserne er dyktige og engasjerte, og vi blir kontinuerlig oppmuntret til å anvende det vi lærer i reelle situasjoner gjennom prosjekter og casestudier. I tillegg er det et fantastisk studentmiljø som gjør læringsopplevelsen både morsom og inspirerende.

Hvordan opplever du studentmiljøet?

– Studentmiljøet ved Høgskolen i Østfold er utrolig støttende og inkluderende. Det er lett å få venner og knytte kontakter med både medstudenter og fagpersoner. Vi har også mange sosiale og faglige arrangementer som bidrar til en sterk følelse av fellesskap.


Aktuell lenke:

Publisert 10. juni 2024 14:56 - Sist endret 10. juni 2024 15:04