Kom i gang med Kunstig Intelligens - Hvordan bruke AI i arbeidshverdagen

AI-verktøy som ChatGPT, BingChat, Midjourney og Perplexity.ai er på alles lepper om dagen. Mange akademikere har spådd at AI-verktøyene vil ha en enorm innvirkning på akademia, for det meste i en negativ kontekst. 

En person som sitter på en laptop med headsett på og fargerike ballonger flyr rundt hen i luften.

I dette kurset vil vi se på hvordan vi kan benytte AI-verktøyene for å øke produktiviteten i arbeidshverdagen og hvordan AI kan være med på å skape bedre utdanningstilbud, forbedre læringsutbyttet i fagene våre og være en ressurs. Mange føler derimot at de mangler kunnskapen som er nødvendig for å bruke verktøyene for å øke produktiviteten og få bedre resultater, dette kurset vil se på akkurat dette.

Kurset vil være en introduksjon til verktøyene og se spesielt på hvordan bruke de i arbeidshverdagen. Kurset krever ingen forhåndskunnskap om AI-verktøyene eller IT kunnskaper utover det å kunne bruke nettleseren.

Mer spesialiserte kurs for hvordan bruke AI-verktøyene for spesielle bruksområder vil følge senere i høsten. Følg med på våre nettsider for å holde deg oppdatert, kanskje det kommer et kurs du syntes er veldig spennende.

Noen temaer vi vil ta for oss:

  • Kom i gang med ChatGPT
  • Kom i gang med Bing Chat
  • Lære nye ting med AI
  • Skape bedre innhold med AI
  • Kvalitetssjekke tekst og dokumenter
  • Prompt Design - Hvordan snakke med AI for å få de beste resultatene

Påmeldingen til kurset er nå stengt. Du kan selvfølgelig fortsatt delta ved å bruke linken til Zoom webinaret som er tilgjengelig over. 

Powerpoint fra kurset er tilgjengelig i Google Drive: https://drive.google.com/file/d/10NIDMyqDyVL0pR7MXxNmRC8YgGTSKmeu/view?usp=sharing 

Video fra kurset er tilgjengelig på YouTube: 

 

Publisert 15. mai 2023 13:30 - Sist endret 6. sep. 2023 15:15