Applying for funding from Næringsutvikling og Innovasjon i Viken 2022

The application for the project Mobilizing for collaboration for innovation in Viken Teknologiklynges medlemsbedrifter is sent Næringsutvikling og Innovasjon i Viken 2022. We cross our fingers!

Prosjektet er et samarbeid mellom forskere knyttet til IRG og VIKEN Teknologiklynge 4.0 som tar tak i utfordringen med å engasjere det store antallet bedrifter som deltar eller potensielt har nytte av deltakelse i klyngens aktiviteter, aktualisert i finansiering for utvikling av nye bærekraftige løsninger gjennom EU-prosjektet GreenOffshoreTech. Prosjektleder er IRG’s Frode Ramstad Johansen og IRG er sentral i denne satsingen på klyngeutvikling opp mot det grønne skifte.

Prosjektet er en videreutvikling av satsingen på grønne forretningsmodeller og skal realisere bærekraftige næringsutviklingsprosjekter gjennom å mobilisere regionale bedrifter til å samarbeide om å ta i bruk klyngens muligheter. Forprosjektet bidrar til å utvikle bedre samarbeid mellom forskningsmiljøene og bedrifter, stimulere til internasjonalt samarbeid og økt eksport fra næringslivet i Viken og styrket samhandling mellom næringsliv/klynger, gründere, kapital, FoU og offentlige institusjoner med formål om vekst og innovasjon.

Published Apr. 25, 2022 11:15 AM - Last modified Sep. 16, 2022 9:09 AM