Informasjon om prosjektet til alle ansatte

En utviklings- og brukerorientert organisasjon med kompetanse til å møte endringene rundt oss.

Det er viktig for prosjektet at kommunikasjonen er klar og tydelig (her kan du lese kommunikasjonsplanen). 

Alle ansatte fikk 20. juni en e-post med informasjon om prosjektet. Fra høsten 2024 vil det være mulig å melde seg på et institusjonelt nyhetsbrev med informasjon og nyheter blant annet fra organisasjonsutviklingsprosjektet. Vi anbefaler at du følger med på denne nettsiden for å holde deg oppdatert om hva som skjer. 

Sammen med faglig ledelse, administrative ledere og hovedtillitsvalgte jobber også prosjektet med å finne deltakere til en institusjonell ressursgruppe. Ressursgruppen skal sikre bred deltakelse, medvirkning og kritiske perspektiver fra ledelse, tillitsvalgte og fagmiljøene gjennom prosjektperioden. Ressursgruppen skal bidra med nødvendig innsikt – både med tanke på individuell kompetanse, organisatorisk tilhørighet og personlig engasjement.

Prosjektet jobber kontinuerlig med å planlegge aktiviteter og leveranser knyttet til alle de fire arbeidspakkene. I tiden framover vil du se og høre mer fra prosjektet – både gjennom lederen din, enheten du jobber i og gjennom aktiviteter som er initiert av prosjektet. Vi som er i prosjektgruppen ser fram til en spennende og innholdsrik høst, og håper du finner gode muligheter til å engasjere deg i det som skal skje.

Publisert 28. juni 2024 12:21 - Sist endret 28. juni 2024 12:21