Møte i studienettredaksjon

Tilstede: 

Referat

Endringer studiestartnettsidene

Etter ønske fra studenttjenester har vi endret på malen for studiestart for et program, slik at det som tidligere het "velkommen til studiet" nå er landingssiden. 

Tidligere var landingssiden for studier slik:

Bildet er hentet fra veiledingen for å sette opp studiestart for et program. Denne siden vil bli oppdatert etterhvert, når studenttjenester har laget en ny mal for velkomstbrevet. 

Det vi har gjort er å ta bort alle boksene for åpingsdagen, nystudent, politiattest osv. 

Nå kommer man direkte hit: 

All generell informasjon om studiestart (inkl. det som lå i boksene på den gamle siden) kommer til å ligge på den felles studiestartsiden, som også er den alle nye studenter får lenke til i opptaksbrevet. 

VI tror dette vil gjøre det enklere for studentene å orientere seg i studiestarten. 

En annen positiv effekt av dette er at sjekklisten for nye studenter blir lettere å oppdatere. Tidligere var både sjekklisten, åpningsdagen og flere av tekstene som var lenket opp fra studiestartsiden kun redigerbare som ren HTML, men nå kan sjekklisten redigeres som vanlige sider i Vortex. 

Hva skjer videre: 

  • Studenttjenester utarbeider en ny mal for velkomstbrevet
  • Studenttjenester og Pål videreutvikler den felles studiestartsiden. Vi har hentet litt inspirasjon fra hvordan de gjør det ved NTNU. Se NTNUs studiestartside.
  • Veiledning for studiestart oppdateres

Markedsføring av studier (v. Mona)

Mona presenterte noen av annonsene som går ut nå i blant annet et felles nyhetsbrev, og annonser for GLU og ingeniørfag. Inger og Bård har laget denne filmen, som det lenkes til i nyhetsbrevet. 

Publisert 11. apr. 2022 12:59 - Sist endret 24. nov. 2023 15:54