Rutine: Markering av jubilanter - ansatt i 25/40 år

Medarbeidere som har vært ansatt i virksomheten i henholdsvis 25 og 40 år, inviteres til en formell middag sammen med sin leder og rektor.

Rutinebeskrivelse og oppgavefordeling

Middagen avholdes annethvert år, onsdag/torsdag den siste uken i januar på kveldstid.

  • I januar 2019 feires jubilanter fra 2018 + 2019
  • I januar 2021 feires jubilanter fra 2020 + 2021 osv.

Det avklares innen 01.10. om rektor kan møte. Nærmeste leder deltar alltid.

Forberedelser til feiringen

Hvem Beskrivelse Frist
Seksjon for HR
  • Holde oversikt over jubilanter på studiestedets fakultet og administrasjon (Anne Malme og Øystein Bye)
 
  • Utarbeide samlet oversikt (Anne Malme)
1.10
  • Bestille gavekort i henhold til den samlede oversikten
 
  • Sende melding til aktuelle ledere om hvilke ansatte som har jubileum
1.10
  • Sende ut invitasjon til jubilantene
20.10
  • Bestille bord
31.10
  • Bestille blomster når dagen nærmer seg
 
Nærmeste leder
  • Forberede de aktuelle jubilantene på sin enhet
  • Forberede noen ord om jubilanten til markeringen
 

Rektor

  • Ha avklart deltakelse.
1.10
  • Gi melding til HR-konsulent om ønsket markeringssted og deltagelse
20.10
  • Avklare roller under markeringen
 

Dagen for feiring

Hvem Beskrivelse
HR-konsulent 
  • Sørge for at gavekort er aktivert og at det blir levert rektor 
Nærmeste leder
  • Overlevere blomster samt noen ord.

Rektor

  • Hente gavekort hos HR-konsulent (Anne Malme)
  • Forestå utdeling av gavekort.

Jubilant kan ikke møte/har sluttet

Hvis jubilanten ikke kan delta på middagen, må nærmeste leder ta ansvar for å finne egnet tidspunkt for overrekkelse av blomster og gavekort. Men, jubilanten bør nevnes under middagen likevel.

Jubilanter som har sluttet i løpet av året, inviteres til middagen slik at de kan markeres.

Revidert av Seksjon for HR-AM 2022/01

Publisert 20. aug. 2018 14:30 - Sist endret 26. jan. 2022 10:29