Julia Erol er ny rådgiver ved HiØ

Julia Erol er ny rådgiver i seksjon for forskningsadministrasjon ved HIØ. Her presenterer hun seg selv og skriver litt om hva hun skal jobbe med. 

 

Jeg heter Julia og er ny (forsknings-)rådgiver her på HiØ. Jeg har en master i historie, etikk og pedagogikk med lektorspesialisering fra Universität Heidelberg i Tyskland. Jeg er nesten i mål med min doktorgrad i norsk vannkraftshistorie ved Universität Heidelberg og planlegger å forsvare avhandlingen i 2020.

Siden doktorgraden er selvfinansiert har jeg god erfaring med å søke eksterne midler til forskning, som har gjort gjesteopphold på UiO, Universitetet i Lund og andre steder mulig. Før jeg kom til HiØ har jeg jobbet som BOA- og forskningsrådgiver ved Høgskolen i Innlandet og som prosjektøkonom og forskningsrådgiver ved Forsvarets høgskole. Der var jeg blant annet ansvarlig for søknadsutforming, prosjektbudsjettering/rapportering, informasjonsarbeid, utrednings- og strategiarbeid, utvikling av systemer og rutiner, bidra til godt samarbeid mellom enheter og vikarierte som internasjonaliseringsrådgiver. Som lektor har jeg undervist i tysk(e) fag på NTNU og ved skoler i Oslo og Akershus.

På HiØ skal jeg gi råd og bistå i forskningsfinansiering og jobbe med etableringen av satsingområdet «Det digitale samfunn» og den planlagte ph.d.-utdanningen.

Ellers gleder jeg meg til alle de store og små administrative oppgavene som venter. Det blir i hvert fall mye spennende!

Når jeg ikke jobber liker jeg fysisk aktivitet, spesielt løpeturer. Jeg har tidligere deltatt med avdelingslag i stafetter og er med jevne mellomrom på reisefot. Det er litt trist at det så langt har vært lite snø i år, siden jeg hadde planer om å gå på ski for og kanskje bli litt flinkere. Isteden leser jeg i bøkene mine og bruker tid på andre snøløse aktiviteter. 

Publisert 14. feb. 2020 13:26 - Sist endret 14. feb. 2020 13:26
Legg til kommentar

Logg inn for å kommentere

Ikke UiO- eller Feide-bruker?
Opprett en WebID-bruker for å kommentere

 

Om bloggen

Praktisk for forskere. 

Informasjon fra Forskningsenheten.