2019 - Side 3

Publisert 13. feb. 2020 14:45

Inntoget av sosiale medier i det private og offentlige rom har skapt mange nye markedsføringsmuligheter for bibliotekene. Disse mediene gir oss direkte tilgang til bibliotekets brukere. Den store mengden med informasjon vi blir møtt med hver dag gjør det likevel vanskelig for bibliotekene å skille seg ut i mengden. For at bibliotekets markedsføring skal nå frem på best mulig måte er det derfor nødvendig å ha en tydelig tanke og strategi bak markedsføringen.

Publisert 31. jan. 2020 08:28

Hjernen styrer vår hverdag. Det handler om følelser og relasjoner, logikk og læring, hvordan vi fungerer og reagerer, tanker og drømmer. I 2020 settes hjernen på dagsorden under Forskningsdagene.

Publisert 17. jan. 2020 10:58

Det har blitt gjort forsøk på å opprette et stipendiatforum ved HIØ tidligere, men dette ble aldri operasjonalisert slik intensjonen var. Behovet for et slikt forum øker i takt med antall stipendiater ved høgskolen, og nå vi prøver igjen

Publisert 16. jan. 2020 13:58

Vi ønsker å starte bloggåret 2020 med å informere om bibliotekets ordning for kontaktbibliotekarer for forskningsgrupper. Bibliotekarene kan bistå med blant annet litteratursøk, publiseringsveiledning og bistand til ulike former for forskningsformidling.

 

Om bloggen

Praktisk for forskere. 

Informasjon fra Forskningsenheten.