2019 - Side 4

Publisert 31. jan. 2019 16:15

De fleste lesere av denne bloggen er sikkert klar over at forskningsenheten yter støtte til HiØs forskere hva gjelder kvalitetssikring av søknader om eksternfinansiering, forskningsdata, forskningsetikk – og mye annet. Men visste du at forskningsstøtten også er til stede på nett? For sikkerhets skyld (og i opplysningens navn) følger derfor her en kort reklame for disse sidene for forskningsstøtte – som du for øvrig finner her: https://www.hiof.no/for-ansatte/arbeidsstotte/forskningsstotte/

Publisert 31. jan. 2019 06:38

Dette blogg-innlegget tar for seg siteringssøk og generelle informasjonssøk i databasen Scopus.

Publisert 25. jan. 2019 10:53

Forrige uke var det duket for det andre institusjonelle ph.d.-seminaret, denne gangen med tema «Læring i det digitale samfunn». Jeg kom ut med mye inspirasjon, noen tankevekkere og en visshet om av at tema digitalisering har en stor plass både som verktøy, ferdighet og forståelse i utdanning og læring.

Publisert 25. jan. 2019 07:31

Det har gått nesten ett år siden Høgskolestyret vedtok at det skal arbeides for å etablere en ph.d.-utdanning innen fagområdet «Det digitale samfunn». Fra vår siste oppdatering i november 2018 inntil nå har mange aktiviteter blitt gjort på HiØ som er viktig for videre arbeid med ph.d.-etableringen.

Publisert 18. jan. 2019 08:24

Biblioteket abonnerer på en rekke informasjonsdatabaser med tilgang på forskningsartikler. Det er lurt å gjøre seg kjent med flere databaser, for å se hvilke muligheter de kan gi deg i nettopp ditt forskningsfelt. Du finner hele databaseoversikten til biblioteket her.

 

Om bloggen

Praktisk for forskere. 

Informasjon fra Forskningsenheten.