Professor JEG?

Så lenge vi har en opprykksordning hvor alle ansatte i førstestilling som er kompetent til en toppstilling kan gis et personlig opprykk, så konkurrerer fagnsatte bare med seg selv om et eventuelt opprykk til toppstilling. Kompetansekravene er også godt kjent. Alt ligger derfor vel til rette for at alle ansatte i en førstestilling innen rimelig tid skal kunne oppfylle kompetansekravene og således kunne gis et personlig opprykk.

FoU-utvalget har tatt initiativ til å arrangere et 2-dager opprykksseminar, der en begrenset gruppe (25) ved HiØ gis innsikt i hvordan ansatte i førstelektor- eller førsteamanuensis-stilling gjennom målrettet innsats kan rykke opp til henholdsvis dosent eller professor.

Kursleder er professor Gunnar Hartvigsen fra Universitet i Tromsø – Norges «artigste» universitet. Hartvigsen har i mange år arrangert slike opprykksseminarer ved norske UH-institusjoner. Nå får kanskje DU anledning til etablere et fundament for ditt opprykk.

Seminaret er gratis og arrangeres 7. og 8. juni. Det går altså med 2 hele dager og alle forutsettes å overnatte på seminarhotellet (bestemmes senere). Et foreløpig program for seminaret finner du HER. Der finner du også en beskrivelse av Hartvigsens erfaring og noen relevante publikasjoner.

Interesserte kan sende en epost til Kjell Ove Kjølaas – kok@hiof.no – innen 31. januar for å melde seg på.

Av Kjell Ove Kjølaas
Publisert 18. jan. 2017 10:09 - Sist endret 24. sep. 2019 10:46
Legg til kommentar

Logg inn for å kommentere

Ikke UiO- eller Feide-bruker?
Opprett en WebID-bruker for å kommentere

 

Om bloggen

Praktisk for forskere. 

Informasjon fra Forskningsenheten.