Utlysning av midler fra Norgesuniversitetet – Intern frist 10. oktober

Norgesuniversitetet har nå utlyst prosjektmidler som skal stimulere til utvikling og bruk av teknologi for læring og fleksible studietilbud i høyere utdanning, og fremme samarbeid mellom høyere utdanning og arbeidsliv gjennom bruk av læringsteknologi. Kunnskapsdepartementet har gitt føringer som tilsier at midlene i 2017 skal brukes på følgende  tre innsatsområder:

  • Aktiv læring
  • Digitale læringsformer for arbeidslivet
  • Digital vurdering

Fullstendig utlysning finnes HER.

Siden søknadene må være godkjent og rangert av den sentrale ledelsen ved HiØ må søknadene sendes til ellen.hoy-petersen@hiof.no innen 10. oktober.

Søknadene skal bla. omfatte en beskrivelse av hvordan prosjektet inngår i HiØs strategiske arbeid med utdanningskvalitet, herunder digitalisering av utdanningene og samarbeid med arbeidslivet. Ledelsen vil godkjenne og rangere søknadene på bakgrunn av dette.

De som tenker på å søke anbefales å vurdere deltakelse på Norgesuniversitetets årlige høstkonferanse 27. og 28. september i Tromsø. Det vil på denne konferansen bli satt av god tid til søknadsveiledning til potensielle søkere til prosjektmidlene. Konferansen vil også inneholde presentasjoner fra prosjekter som Norgesuniversitetet finansierer med vekt på eksempler som kan være veiledende for potensielle søkere til prosjektmidlene. Program for konferansen og informasjon om påmelding finner du HER. Søkerens avdeling må finansiere deltakelse på konferansen.

Av Kjell Ove Kjølaas
Publisert 23. juni 2016 07:43 - Sist endret 24. sep. 2019 10:43
Legg til kommentar

Logg inn for å kommentere

Ikke UiO- eller Feide-bruker?
Opprett en WebID-bruker for å kommentere

 

Om bloggen

Praktisk for forskere. 

Informasjon fra Forskningsenheten.