Høstjakt i Oslofjordfondet?

Det er nå mulig for bedrifter og offentlig sektor å søke om hovedprosjektmidler fra Oslofjordfondet. HiØ kan riktignok ikke stå som hovedsøker, men det er ingen ting i veien for at HiØ kan være deltaker i prosjektene det søkes om. Ansatte ved HiØ kan til og med stå oppført som prosjektleder på slike søknader.

Merk også at søkene MÅ ha formelt samarbeid med relevant FoU-institusjon, men at denne kan fritt velges nasjonalt eller internasjonalt. HiØs sjanse til å delta på dette er altså at ansatte blir kontaktet av potensielle søkere, eller at HiØ-ansatte tar initiativ ved å benytte seg av sine kontakter i bedriftene.

Ta gjerne kok@hiof.no dersom du har spørsmål om denne utlysningen. På oppfordring arrangerer jeg gjerne et søknadsseminar for å gå gjennom utlysning og søknadskriterier, og inviterer Østfolds representant i fondssekretariat, Gabriela Grolms, til dialog. For øvrig vil mitt bidrag kunne være kritisk og konstruktiv gjennomgang av søknadsutkast.

  • Offentlig sektor kan søke innenfor satsingsområdene:
  • By-, steds- og regionutvikling
  • Klima, miljø og energi
  • Velferd, utdanning og oppvekst

Søknadsfristen er 12. oktober.

I tillegg kan bedrifter og offentlig sektor søke om kvalifiseringsstøtte i høst – fristene for dette er 21. september og 1. november. Også her kreves samarbeid med en FoU-institusjon.

Av Kjell Ove Kjølaas
Publisert 16. aug. 2016 06:17 - Sist endret 24. sep. 2019 10:44
Legg til kommentar

Logg inn for å kommentere

Ikke UiO- eller Feide-bruker?
Opprett en WebID-bruker for å kommentere

 

Om bloggen

Praktisk for forskere. 

Informasjon fra Forskningsenheten.