Nye muligheter for midler fra Oslofjordfondet – Søknadsfrist: 14. oktober

På Oslofjordfondets hjemmeside er det nå lagt ut en planlagt utlysning for hovedprosjekter innenfor offentlig sektor. Planlagt i denne sammenhengen betyr at det fortsatt kan bli noen justeringer i utlysningen, fram til 6 uker før søknadsfristen som er 14. oktober. Hovedprosjektene kan ha en søknadsramme på 4 mill. kroner og en varighet på inntil 3 år.

Heller ikke denne gangen kan HiØ stå som hovedsøker, men det er likevel muligheter for HiØ, siden det er et krav at søkeren skal samarbeide med FoU-institusjoner. Her er det altså muligheter for HiØ-forskere å benytte seg av sine kontakter innenfor offentlig sektor.

Tema for utlysningene er alle Oslofjordfondets prioriterte områder:

  • Energi og miljø,
  • Teknologi,
  • Helse, omsorg og velferd,
  • Utdanning og opplæring
  • Attraksjonskraft, opplevelsesnæring og reiseliv

Oslofjordfondet vektlegger samarbeid mellom offentlig sektor, næringsliv og forskningsmiljøer, og oppfordrer til søknader som bygger opp kompetanse på tvers av fondets satsingsområder.

Andre krav er:

  • Søker må være lokalisert innenfor fondets geografiske område
  • Søker må ha et formelt samarbeid med relevant(e) FoU-institusjon(er). Søker kan fritt velge FoU-institusjon nasjonalt eller internasjonalt, som er best egnet til formålet.
  • Samarbeid med offentlige aktører, relevant næringsliv, og/eller frivillig sektor vil styrke søknaden i vurderingsfasen, men er ikke et absolutt krav.

På oppfordring arrangerer jeg gjerne et søknadsseminar for å gå gjennom utlysning og søknadskriterier. For øvrig vil mitt bidrag kunne være kritisk og konstruktiv gjennomgang av søknadsutkast. Ta evt. kontakt med kok@hiof.no

Av Kjell Ove Kjølaas
Publisert 26. aug. 2015 12:44 - Sist endret 24. sep. 2019 10:38
Legg til kommentar

Logg inn for å kommentere

Ikke UiO- eller Feide-bruker?
Opprett en WebID-bruker for å kommentere

 

Om bloggen

Praktisk for forskere. 

Informasjon fra Forskningsenheten.