Enda en mulighet for midler fra Oslofjordfondet – Søknadsfrist 14. oktober

Tidligere på denne bloggen har det vært orientert om høstens utlysning fra Oslofjordfondet vedr. «regional kvalifiseringsstøtte» og hovedprosjekter for offentlig sektor. Nå er det også kommet en utlysning av hovedprosjekter for bedrifter. Målgruppen for denne utlysningen er bedrifter, nærings- og kompetanseklynger i fondsregionen. Alle de nevnte utlysningene er «aktive», dvs. utlysningstekstene er endelige.

Fortsatt kan IKKE HiØ stå som hovedsøker, men det er likevel muligheter for HiØ siden det også nå er et krav at søkeren skal samarbeide med FoU-institusjoner. Her er det altså muligheter for HiØ-forskere å benytte seg av sine bedriftskontakter. En HiØ-ansatt kan gjerne være prosjektleder for hovedprosjekter som er eid av bedrifter eller offentlige institusjoner. Utlysningen gjelder alle Oslofjordfondets prioriterte områder:

  • Energi og miljø,
  • Teknologi,
  • Helse, omsorg og velferd,
  • Utdanning og opplæring
  • Attraksjonskraft, opplevelsesnæring og reiseliv

Tilbudet om  søknadsseminar gjelder fortsatt, der vi kan gå gjennom utlysning og søknadskriterier. Kritisk og konstruktiv gjennomgang av søknadsutkast er også en mulighet. Ta evt. kontakt med kok@hiof.no

Av Kjell Ove Kjølaas
Publisert 31. aug. 2015 08:16 - Sist endret 24. sep. 2019 10:38
Legg til kommentar

Logg inn for å kommentere

Ikke UiO- eller Feide-bruker?
Opprett en WebID-bruker for å kommentere

 

Om bloggen

Praktisk for forskere. 

Informasjon fra Forskningsenheten.