Knut-Walther Nordahl tilsatt som økonomidirektør

Knut-Walther har nylig takket ja til stillingen som økonomidirektør. Høgskolen er glad for å få med han videre inn mot oppstart av ny organisering av de administrative tjenestene fra 1.1.2024.

Knut-Walther Nordahl - Nytilsatt økonomidirektør

Knut-Walther Nordahl er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole og har bred erfaring. Han har tidligere jobbet som konserncontroller i Forsvarsbygg. Han har siden 2016 jobbet som teamleder i studiestedsadministrasjonen i Halden og controller ved seksjon for virksomhetsstyring. Fra april 2022 ble han konstituert som økonomidirektør etter at Henrik Biørnstad sluttet.

Fra 1.1. 2024 vil han lede den nye Økonomiavdelingen med ansvar for seksjon for regnskap og lønn, seksjon for virksomhetsstyring, seksjon for eiendom og seksjon for renhold.

—Jeg er takknemlig for å kunne fortsette arbeidet som vi har startet med å forbedre virksomhetsstyringen og arbeidet med campusutvikling. Spesielt blir arbeidet med bedre virksomhetsstyringsdata sentralt i tiden fremover hvor de økonomiske rammene forventes å bli mer utfordrende sier Knut-Walther Nordahl.

Høgskolen gratulerer. 

Av Tore Petter Engen
Publisert 25. okt. 2023 15:47 - Sist endret 25. okt. 2023 15:47