Delta i "Stafett for livet 2022"

I juli gikk tidligere prorektor, førsteamanuensis, Jo Ese bort pga kreftsykdom. Han ble 45 år gammel. Hvert år er det mange som rammes av eller opplever at noen av sine nære rammes av kreft. Det gjelder både blant våre ansatte og våre studenter.

Illustrasjon: Stafett for livet

Ved Jo's bortgang ønsket familien en gave til kreftforeningen. Rektor tar med dette initativ til å forsøke å få på plass et stafettlag fra HiØ i forbindelse med kreftforeningens "stafett for livet" som finner sted i Kirkeparken i Fredrikstad, 10.-11. september. Stafetten pågår i 24 timer, og den starter kl 13 den 10. september. Man kan selv si fra når man kan delta gjennom døgnet.

Logo - stafett for livetDu kan lese mer om stafetten på kreftforeningen sine nettsider.

Det blir mulig å samle inn penger til HiØ's lag, og hele summen går selvfølgelig uavkortet til kreftforeningens arbeid for forskning og livskvalitet hos mennesker i alle aldre som rammes av kreft.

Det tas sikte på å sette opp et HiØ telt i kirkeparken i Fredrikstad hvor ansatte kan møtes, få litt å drikke og bite i. Rektor er den første påmeldte og håper på mange flere!

Vi håper så mange ansatte som mulig har lyst til å være med på dette arrangementet. For å sikre oss at vi kan stille lag, må vi ha påmeldinger innen utgangen av 28. august.

Ja - jeg vil gjerne bli en del av HiØ's lag.

Når du melder deg på stafetten over, vil du få anledning til å spesifisere når du kan delta på selve stafetten. Det er ulike bolker gjennom døgnet.

Takk for at du stiller opp - for kreftforeningen.

Publisert 17. aug. 2022 14:49 - Sist endret 17. aug. 2022 14:49