'Pausepraten: Norskpraten live!'

I samarbeid med biblioteket inviterer læringsstøttesenteret til «Pausepraten: live»; et nytt lunsjkonsept hvor vi tar pulsen på ulike undervisnings- og forskningsmiljøer på høgskolen. Ta med dine beste kollegaer og matpakken din til biblioteket på Remmen, og smør faglig innhold på brødskivene. Arrangementet streames live via høgskolens Vimeo-portal, og blir publisert som podkast-episoder i etterkant. Absolutt alle er velkomne! Mer informasjon på: læringsstøttesenterets nettressurs

Tema: Norskpraten Live!

Til den tredje "Pausepraten" får folkene bak den fantastiske podkasten, "Norskpraten," fritt spillerom. Stine og Cecilie har invitert med seg en gjest, og her er det de skriver om arrangementet:

"I "Norskpraten: live!" den 8. desember inviteres du med i en språklig tidsmaskin! Helt sant! Vi får besøk av vår egen førsteamanuensis Alexander K. Lykke som forsker på norsk språk i endring, og som har vært med på å «lage» språket i den kjente tv-serien Beforeigners. Sammen med Alexander gjennomfører vi en reise fra fortid til nåtid og ser på hvordan det norske språket har endret seg. Hadde du forstått hva en urnordisk type hadde sagt til deg? Og hva skjedde på veien fra norrønt til Norwenglish? Om podkasten: Norskpraten er en pod for oss som ❤ norskfaget, i alle dets former og fasetter. Vi ønsker å skape glede og engasjement om fag og læring, og hovedmålgruppa vår er norsklærere, norsklærerutdannere og -studenter. Temaene våre er relevante og nyttige også for deg som ikke nødvendigvis ❤ norskfaget, men «bare» er interessert i språk og/ eller skole. Norskpraten finner du på http://norskpraten.design.blog/ eller ved å søke Norskpraten på SoundCloud, Apple Podkast eller Spotify. Vi finnes også på forskning.no sine bloggsider.

Program

11.30-12.00: "Norskpraten: live" (live-opptak med Stine, Cecilie og Alexander)

12.00-12.15: Spørsmål og tanker fra publikum

Arrangementet avholdes både fysisk (biblioteket på Remmen) og digitalt. Lenke til live-streamen blir publisert på læringsstøttesenterets nettressurs god tid i forveien.

 

Emneord: Pausepraten Norskpraten Språk
Publisert 24. nov. 2021 14:05 - Sist endret 24. nov. 2021 14:05