Engelsk, påbyggingsstudium (30 studiepoeng)


studiekatalogbilde1studiekatalogbilde2

Generelt om studiet

Er du fascinert av engelsk språk og kultur, og ønsker å videreutvikle dine ferdigheter i verdens mest utbredte språk? Da er dette fordypningsstudiet for deg. Du vil få en svært solid muntlig og skriftlig engelskkompetanse samt en dyp forståelse av engelsk kultur og historie – en verdifull kompetanse i de fleste yrker enten du jobber i privat eller offentlig sektor.

Påbyggingsstudiet i engelsk bygger på årsstudium i engelsk eller tilsvarende, og vil i tillegg til din eksisterende utdannelse gi deg en sterk internasjonal profil.

Opptakskrav

Bestått årsstudium i engelsk, eller tilsvarende utdanning på minimum 60 studiepoeng

Sist oppdatert: 13.12.2013 13:26

Videre utdanning

Studiet kan inngå i en bachelorgrad, for eksempel Bachelorstudiet i samfunn, språk og kultur, og gi grunnlag for opptak til Masterstudium i fremmedspråk.

Yrkesmuligheter

I tillegg til å gi et solid grunnlag for videre studier er gode engelskkunnskaper en forutsetning i mange bedrifter i næringslivet og i offentlig sektor, spesielt innen reiseliv, IKT, telekom, offshore og maritim virksomhet. Sammen med pedagogisk utdanning, gir studiet solid undervisningskompetanse i engelsk i skolen.

« Tilbake